Våra varumärken
Vi har många välkända varumärken. Bland dessa kan vi erbjuda ett brett utbud av BH från små till stora storlekar, trosor, korsetter, underkläder till brud, strumpor, baddräkter, bikini, nattlinnen, mysdressar och morgonrockar. Hitta vad du söker i vårt breda sortiment av underkläder och nattplagg!

Konsten att välja rätt BH-modell

Välj en modell som stärker självförtroendetKonsten att välja rätt bland alla olika BH-modell

Mjukbh

Tycker du att bh med båge är obekvämt? En mjukbh ger dig högre komfort, utan att du förlorar funktionen. Axelbanden är vadderade och bandet i nederkant är ofta bredare för att hjälpa till att lyfta bysten.

Bågbh

En bh med båge ger ett bra stöd för alla typer av bröst. Har du stor byst kan du satsa på en fylld bågbh för extra stöd.

Formpressad bh

Formpressad bh finns med och utan fyllning. Den passar extra bra under en tunn eller tight top eftersom den praktiskt taget är osynlig. Dessutom är den extra bekväm eftersom den varken har sömmar eller veck som kan skava. Ibland kallas den också för t-shirtbh.

Push-up

Push-up är en vadderad, bygelbh som passar extra bra till klänningar och toppar med urringning. Bh:n pressar ihop bysten och skapar en klyfta som får brösten att se större ut.

Balconette

Vill du att brösten ska få ett extra lyft kan du pröva en balconette. Det är en bågbh med rak skärning och låg framdel. Balconetten är ett bra val när du vill ha en djup urringning utan klyfta.

Framknäppt bh

En bh som du knäpper framtill är enklare att ta på sig jämfört med en vanlig bh.

Sportbh

När du sportar utsätts brösten för stora påfrestningar, särskilt om du har en större byst. Sportbh är ofta sydd av material som andas och har förstärkningar som håller brösten på plats.

Amningsbh

En amningsbh gör det lättare att amma ditt barn eftersom du inte behöver lyfta av hela kupan för att barnet ska komma åt bröstet. En bra amningsbh är gjord i ett funktionsmaterial som till exempel Supplex. Tänk på att köpa en större behå än annars eftersom brösten blir större när de fylls med mjölk.

Protesbh

Vår protesbh är en mjukbh med högsta komfort. Bh:n har en särskild ficka där du kan lägga i protesen. Oftast saknar denna bh båge, eftersom den kan skava mot huden.

Minimiser

Den här bh:n gör att bysten ser mindre ut. Bh:n är sydd för att fördela bysten och ge den en större och plattare form.