Våra butiker
Inteams butiker finns över hela landet. Vi är specialiserade på underkläder av hög kvalitet med bra passform. I vårt sortiment hittar du BH från små till stora storlekar, trosor, strumpor, nattlinnen, mysdressar, morgonrockar och badkläder.

Bodyline

Bodyline

Bodyline butiken med personlig service när du önskar det lilla extra under.

Vårt sortiment består av ett 30 tal underklädesmärken, där vi har handplockat det absolut bästa ur varje kollektion. Vi har underkläder för både damer och herrar. Vår kunniga personal hjälper till med utprovning, plockar fram modeller och ger kunderna proffsiga råd om vad de ska tänka på. Varje kund och kropp är unik. I butiken har vi varumärken som primadonna, marie jo, laventur, chantelle, abecita, salming och calvin klein m.m.

Bland nattkläder och morgonrockar finns märken som Calida , Nanso, Pelle Vävare och Damella. Bland badkläder hittar du Panos och Sunflair. Badkläder har vi året runt och hos oss får man mixa bikinis helt frittmellan storlekar, varumärken och serier. Man kan självklart även köpa valfri del separat. Vi har storlekar från 34 – 60 och kupor från A-H. Vårt sortiment av strumpor och strumpbyxor kommer från Oroblue, Vouge och Dim.Vi försöker att tillgodose varje kunds behov och har varor inne för varje personlighet.

Hos oss finner ni underkläder för alla tillfällen som vardagen, fritiden, när du sportar och när du ska vara extra fin. Vi har ett brett sortiment av storlekar från 70 a – 105h..Skulle det mot förmodan inte finnas rätt storlek i butiken så beställer vi hem varan till kunden.Vi har även ett underbart samarbete med sjukhuset i Norrköping..Vi hjälper till med utprovning av underkläder och badkläder till alla bröstopererade kvinnor. Vi har ett stort sortiment från Amoena men även Abecita och Anita har ett antal modeller som är anpassade för proteser. Vi hjälper gärna till med att ändra, sy om och beställa vid behov.Vår duktiga personal önskar alla kunder välkomma in till butiken för att se alla nyheter.

/ Mvh Lisa med personal

Hitta din butik på en karta

Våra öppettider
Mån-Fre 10-19
Lörd  10-17
Sön  11 -17

spacer10x5

Välkommen att kontakta oss
Bodyline
Prästgatan 22, Lindenhuset övre plan
602 32 Norrköping
Tel. 011-164848