Våra butiker
Inteams butiker finns över hela landet. Vi är specialiserade på underkläder av hög kvalitet med bra passform. I vårt sortiment hittar du BH från små till stora storlekar, trosor, strumpor, nattlinnen, mysdressar, morgonrockar och badkläder.

Näckrosen

Näckrosen
Starten
Näckrosen grundades 1989. Vi startade i mindre lokaler på norr i Eksjö. Det gick bra för oss och ganska snart blev det behov för större ytor. Sedan 1993 har vi ett mycket centralt läge vid Stora Torget.


Affärsidé
Basen i vårt sortiment är underkläder, men vi är också specialiserade på badkläder, nattplagg, morgonrockar och strumpor. De flesta kvinnor kan handla hos oss. Vi har ett sortiment från ung till gammal och storlekar från smått till stort. Vi prioriterar personlig service. Vårt mål är att hjälpa alla våra kunder hitta den passform, funktion och kvalitet som hon efterfrågar.

Leverantörer
Idag samarbetar vi med alla de främsta leverantörerna i vår bransch. Många års samarbete har gett oss goda och trygga affärskontakter.

På nätet
Tiderna förändras och det gäller att ta vara på nya möjligheter. Med datorns hjälp har beteendet att söka information förändrats. Vi försöker möta den efterfrågan med en fräsch hemsida www.nackrosenunderklader.se . Där kan du som kund bl.a hålla dig uppdaterad med vad som händer genom:

Vi har en ständigt växande kundkrets även långt utanför vår stad.

Du är varmt välkommen att besöka oss du också!

Evalott, Christina och Ann

Hitta din butik på en karta

Våra öppettider

Mån-fre 10-18
Lördagar 10-14
spacer10x5
Välkommen att kontakta oss

S Storgatan 13
575 31 Eksjö
Tel. 0381-107 68

Till vår webbshop
info@nackrosenunderklader.se
www.nackrosenunderklader.se


Prenumerera på vårt nyhetsbrevFölj oss på Facebook