Våra butiker
Inteams butiker finns över hela landet. Vi är specialiserade på underkläder av hög kvalitet med bra passform. I vårt sortiment hittar du BH från små till stora storlekar, trosor, strumpor, nattlinnen, mysdressar, morgonrockar och badkläder.

Shop Intim

Shop Intim
Shop Intim har sedan 1966 varit Piteås specialiserade bad- och underklädesbutik. I augusti 2006 tog Mirjam Wikman över butiken med affärsidén ”Att tillhandahålla Piteås bredaste och djupaste sortiment inom bad- och underkläder för alla kvinnor, även bröstopererade”.

Det är för våra kunder vi finns till och vi gör vårt yttersta för att bredda sortimentet och utöka storleksspannet. Vi vill att alla kunder som besökt vår butik ska tala väl om oss och bli nöjda, trogna kunder.

Butiken är ca 50 kvm och vi har ett 25-tal olika leverantörer. Förutom bad- och underkläder säljer vi även fritidsplagg, nattplagg och herrunderkläder.

Vi kommer även att fortsätta vår satsning på bröstopererade kvinnor där behovet av bra snygga bad- och underkläder är stort. Vi är ett av Norrbottens utprovningsställen för proteser och samarbetar idag med Amoena och Camp.

Hitta din butik på en karta

Våra öppettider
Mån – Fre: 10-18
Lör:  10-15spacer10x5
Välkommen att kontakta oss
Shop Intim
Storgatan 52
941 32 PiteåTel. 0911-127 00