Våra varumärken
Vi har många välkända varumärken. Bland dessa kan vi erbjuda ett brett utbud av BH från små till stora storlekar, trosor, korsetter, underkläder till brud, strumpor, baddräkter, bikini, nattlinnen, mysdressar och morgonrockar. Hitta vad du söker i vårt breda sortiment av underkläder och nattplagg!

Sköna under

Sköna Under är en specialbutik för underkläder och badkläder, men säljer även nattkläder, morgonrockar och strumpor. Sköna Under har funnits i 25 år och all personal har flerårig erfarenhet och stort kunnande så vi hjälper dig gärna till rätt storlek och modell på BH och badkläder.

Vi har stort sortiment för både yngre och äldre kvinnor, både för den lilla nätta bysten och till den som har generösare former och kräver större kupstorlek och/eller omfång. Givetvis även specialbehåar som för protes, sport och amning.

Våra största underklädersmärken är Prima Donna, Marie Jo, Chantelle och Anita. Bland övriga märken har vi bl a Triumph, Marlies Dekkers, Maidenform, Aubade och Amoena. Bland badmärken har vi bl a Prima Donna, Sunflair, Anita, Fantasie , Elomi, Wiki, Seafully, och Damella. På nattsidan Calida, Nanso, Damella , Pearl, Taubert , Rolf Sömmare och Lady Avenue.

Vi eftersträvar hela tiden att alltid vara up to date genom att besöka modemässor och fabriker både i Sverige och utomlands.

Du är varmt välkommen till oss på Sköna Under!

Följ oss gärna på Facebook!

Hitta din butik på en karta

Våra öppettider
Mån-Fre 10-18
Lörd 10-15

spacer10x5
Välkommen att kontakta oss
Sköna Under
Storgatan 16
852 30 Sundsvall
Tel 060-124420
info@skonaunder.se
www.skonaunder.se