Våra varumärken
Vi har många välkända varumärken. Bland dessa kan vi erbjuda ett brett utbud av BH från små till stora storlekar, trosor, korsetter, underkläder till brud, strumpor, baddräkter, bikini, nattlinnen, mysdressar och morgonrockar. Hitta vad du söker i vårt breda sortiment av underkläder och nattplagg!

Spets & Flanell

Spets & flanell

Första maj 2006 öppnade SPETS & FLANELL, en RIKTIG underklädesbutik, mitt i hjärtat av Kungsbacka Innerstad. Vi som arbetar här är professionella och har en flerårig kunskap i branschen. Våra inköp görs med en stor omsorg och vi söker efter prisvärda kvalitetsprodukter vilka gör kvinnor vackra, nöjda och komfortabla.
Kungsbacka är en starkt växande kommun. Det är viktigt att leda in de nyinflyttande så att vi får en tillväxt bland kunder som möjligtvis har vanan att handla hos butikskedjor. Vi försöker att tillhandahålla något för var och en, det är inte ovanligt att få ett besök av både mor och dotter vilka har ett begynnande intresse utav kvalitet och komfort.
Vi leder dem varsamt och genom vår professionalism, en välfylld butik samt genom att försöka att tillhandahålla det bästa av det mesta.

Detta gör vår vackra SPETS & FLANELL till en RIKTIG underklädesbutik som är väl värd sitt namn och rykte!

Välkomna önskar Lisbeth och Monika!

Hitta din butik på en karta

Våra öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Välkommen att kontakta oss
Spets & Flanell
Kyrkogatan 20
KungsbackaTel. 0300-165 40