Våra butiker
Inteams butiker finns över hela landet. Vi är specialiserade på underkläder av hög kvalitet med bra passform. I vårt sortiment hittar du BH från små till stora storlekar, trosor, strumpor, nattlinnen, mysdressar, morgonrockar och badkläder.

Stuneks

Stuneks

Anrik butik

Stuneks öppnade sina dörrar för första gången 1951 . Det var Anna-Lisa Stunek som startade upp det hela, därav namnet Stuneks!

Affärsidé
Stuneks affärsidé är god kvalitet och personlig service. Vi är främst en underklädes butik som satsar på sköna BH med bra passform. Stuneks riktar sig till alla kvinnor som kräver kvalitet och vill ha hjälp att hitta rätt bland storlekar och modeller.

Utbud

BH storlekar har vi från A-I kupa.
Sommartid finns ett enormt utbud av baddräkter och bikini, upp till H-kupa.Vi har även svala sommarplagg i härligt mjuk trikå. Vintertid får vi in många härliga morgonrockar i fleece, velour och frotté. Även här satsar vi på hög kvalitet och rockar som du kan njuta av i åratal.

Leverantörer
Eftersom alla kroppar är olika, har vi ett brett sortiment från många av marknadens ledande leverantörer. Bl.a Abecita, Chantelle, Calida, Damella, Nanso, Lovable, Vogue, Maidenform, Shock Absorber, Taubert, Triumph, PrimaDonna, Anita och många fler.

Petra och Sandra hälsar dig välkommen in!

Hitta din butik på en karta

Våra öppettider
Måndag-fredag 10 – 18
Lördag  10 – 14
spacer10x5

Välkommen att kontakta oss
spacer10x5
Stuneks
Stora Torget 8
598 37 Vimmerby
stuneks@inteam.se

Följ oss på Facebook