Våra butiker
Inteams butiker finns över hela landet. Vi är specialiserade på underkläder av hög kvalitet med bra passform. I vårt sortiment hittar du BH från små till stora storlekar, trosor, strumpor, nattlinnen, mysdressar, morgonrockar och badkläder.

Tehås, Arboga

Tehås är underklädesbutiken i Arboga. Vi öppnade i augusti 2005 och har växt hela tiden, både i butiksyta, utbud, kundtillströmning, kunskap och antalet BH-storlekar.
2012 hade vi växt ur lokalen, då köpte vi en damklädesbutik ”TEHÅ:s”. Vi flyttade in med vårt utbud och det blev en bra mix.
Vi försöker att leva upp till vårt motto ”Vi klär alla damer inifrån och ut”. Vår ambition är att alla damer ska hitta en BH som passar hos oss. Idag är vi en Triumph partnerstore, men vi har förstås andra märken som Chantelle, Swegmark, Trofé, Viktoria Silvstedt och många fler.
Hos oss får alla kunder god och personlig service, för oss är det viktigt att kunden blir nöjd.
Att välja rätt underkläder, ökar välbefinnandet och ger en snyggare profil. Att ha rätt underkläder är grunden för alla välklädda damer.

I butiken finns, under hela året, även badkläder, rockar, nattkläder, trosor, strumpor och olika varianter av kroppsformare.

Välkommen till butiken!

Gun Ranskär

Hitta din butik på en karta

Våra öppettider
Mån – fre 10 – 18
Lör 10 – 14
Välkommen att kontakta oss
Tehås AB
Centrumleden 6
73230 Arboga
Tel. 0589 - 89858
E-post: info@tehas.se
www.tehas.se